ZI NEAGRĂ ÎN SHOWBIZ-UL DIN ROMÂNIA! VEDETA A PIERDUT SARCINA: “VĂ ROG SĂ-MI RESPECTAŢI INTIMITATEA”

0
175

Larisa Drăgulescu a trecut prin clipe grele. Deși, după divorțul de Marian Drăgulescu părea că și-a găsit în sfărșit liniștea, blondina a anunțat că s-a despărțit de cel cu care era logodită, dar și că din nefericire a pierdut cea de-a treia sarcină.

Chiar dacă viața a pus-o din nou la încercare, Larisa Drăgulescu a găsit puterea de a împărtăși cu prietenii virtuali momentele dificile prin care trece. Femeia și-a rugat apropiații să îi respecte decizia de a nu comenta mai mult pe tema acestui subiect.

„Astăzi 13 Septembrie 2019 și cu luna plină pe cer, am pierdut sarcina și totodată și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți că ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog să nu îmi puneți întrebări mai departe și să îmi respectați intimitatea.Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal ca de fiecare dată nedorind să las false impresii. Mulțumesc”a scris Larisa Drăgulescu, pe Facebook.

Mesajele de încurajare din partea apropiaților nu au încetat să apară.

“Multă putere și sănătate! O să treci peste ești o femeie puternică! ? “/ “Ești mai puternică de atât! Te-am cunoscut în momente de cumpănă! Treci și peste asta cu capul sus! Viața are părțile ei frumoase și unele mai puțin frumoase! Ce e pentru tine, este pus deoparte! Succes!”/ “Îmi pare rău. Dumnezeu să te ocroteasca și să ai parte de liniște și tot ce îți doresti alaturi de copii si cei dragi”, sunt câteva dintre mesaje.

sursa aici


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.