WOW! Beyonce și Jay-z au încasat din turneul mondial cât alții nu strâng într-o viață. Și-au mărit considerabil averea de miliarde de dolari

0
141

Beyonce și Jay-z sunt cel mai influent cuplu din lume, dar și cel mai iubit. Adoratia publicului s-a văzut în încasările de după turneul mondial de anul acesta la care au fost prezenți peste două milioane de oameni din toate colțurile lumii.

Turneul „On the Run II” al lui Beyonce şi Jay-Z  a debutat la Cardiff (Ţara Galilor), pe 6 iunie, şi a cuprins 18 show-uri în Europa, înainte de alte 30 care au fost susţinute în Statele Unite. Turneul s-a închiat pe 4 octombrie, la Seattle.

Turneul a cuprins 48 de concerte și au fost vândute 2.169.050 de bilete, cu o medie de 55.617 de bilete pe show. Fiecare concert a generat, în medie, încasări de 6.514.120 de dolari.

Potrivit cifrelor transmise de Pollstar, la un calcul amănunțit a rezultat că turneul  a generat încasări de 254.050.706 dolari.

Cele mai mari încasări – 14,1 milioane de dolari – au fost obţinute în urma a două concerte susţinute la Atlanta, pe Mercedes-Benz Stadium. După câteva zile de la startul turneului, cei doi artişti au anunţat lansarea albumului comun, „Everything is Love”.  Celebrul cuplu a mai concertat împreună în 2014, în turneul „On the Run”.

Cântăreţul american Jay-Z a devenit, în 2017, lider în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop, realizat de Forbes, după ce, în cei şase ani anteriori, primul loc în clasament a fost ocupat de Sean “Diddy” Combs. Potrivit publicaţiei Forbes, care realizează anual acest clasament, Jay-Z, în vârstă de 48 de ani, are un venit net de 900 de milioane de dolari, averea lui crescând cu 90 de milioane de dolari în ultimele 12 luni.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.