Viorica a învins de patru ori cancerul, dar a murit în microbuzul groazei. Detalii sfâșietoare

0
150

Trupurile neînsuflețite ale femeilor care au pierit fulgerător în accidentul din Ialomița au fost duse duminică de la morgă, iar imaginile au fost sfâșietoare.

Acestea au fost primite de săteni cu o arcadă împodobită cu flori și multe vaiete de suferință. Prima dintre femei care va fi înmormântată este Viorica Moise, care a murit cu doar câteva zile înainte de a împlini 50 de ani. Femeia a avut o viață tare greu încercată.

Viorica Moise și-a pierdut soțul, în urmă cu câțiva ani din cauza cancerului și ea la rândul ei a fost operată de patru ori din cauza acestei boli necruțătoare. Viorica era văduvă, iar cei doi copii ai săi, plecați în Anglia, s-au întors acum în România pentru a-și conduce mama pe ultimul drum.
Operată de 4 ori de cancer

“Eram acasă în Anglia şi m-a sunat fratele meu. Mi-a spus să-mi iau bilet, să vin acasă că mama a făcut accident. Nu-mi venea să cred. E foarte dureros. Trebuia să-şi ia concediu luna viitoare, voiam să plecam în vacanta alături de soţia şi cumnata, trebuia să vina sa stea cu fetița o săptămană în Anglia. Ne-a crescut fetita și i-a dat o educație. Povestea voastra nu este fericită.

Tata avea 27 de ani când a murit de cancer, aceeaşi boală pe care a avut-o şi mama. Mama a avut patru operații, a reuşit să scape cu bine din toate cele patru operaţii şi uitați unde s-a ajuns. Aveam șapte ani si fratele meu avea patru ani când a murit tata. Nu am cuvinte. Ne este foarte greu. Dumnezeu le aşează în viaţa fiecăruia, oricât ai fugi de soartă, tot îți vine rândul”, a povestit fiul femeii.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.