VIDEO / Un bărbat susţine că a călătorit în timp până în 2118! Ce urmează să se întâmple cu omenirea: “Există multe amenințări”

0
685

Un bărbat pe nume Alexander Smith face dezvăluiri halucinante! Acesta susţine că a călătorit în timp până în anul 2118 şi poate spune cum arată viitorul omenirii.

Pentru a avea şi dovezi, Alexander Smith spune că a făcut şi o fotografie pe care a prezentat-o în emisiune online. Bărbatul susţine că omenirea va fi vizitată de extratereştri şi există o mulţime de ameninţări.

“Am vizitat anul 2118 ca parte a unei misiuni CIA de mare secret. Cât despre cunoștințele mele, a fost una dintre primele călătorii finalizate cu succes. M-am dus în viitor și apoi în trecut. Asta s-a întâmplat în 1981. Străinii ne vor vizita există extratereștrii care vin pe Pământ, acest lucru se va întâmpla la mijlocul secolului al XXI-lea. Există, de fapt, un contact cu extratereștrii inteeligențo cu mult înainte ca acest lucru să fie dezvăluit publicului”, a spus Alexander Smith potrivit thesun.co.uk.

“Există multe amenințări pentru oemnire. Cea mai mare amenințare la adresa umanității, așa cum o știm, este încălzirea globală, creșterea nivelului mării, precum și creșterea dioxidului de carbon în atmosferă”, a mai spus el.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.