VIDEO / Margherita de la Clejani, acuzată că o copiază pe Daniela Crudu. A ajuns artista de nerecunoscut!?

0
1075

Margherita, fiica Clejanilor, a mărturisit în platoul “Răi da’ Buni” că şi-a făcut câteva operaţii estetice, iar acum este mândră de aspectul său fizic.

Margherita a afirmat că s-a schimbat foarte mult, a slăbit şi a apelat la medicul estetician, iar rezultatul o mulţumeşte pe deplin.

Margherita arată mai bine ca niciodată, dar multă lume o compară cu Daniela Crudu. Acesteia i s-a spus de multe ori că există multe asemănări între ea şi Daniela Crudu, dar aceste lucruri nu o deranjează pe Margherita care susţine că ea oricum nu a încercat niciodată să o copieze pe Daniela Crudu

“Şi eu am riduri. Mulţi spun că am şi maxilarul făcut, dar eu n-am auzit un medic care să facă aşa ceva în România. Eu mi-am făcut buzele pe care le iubesc efectiv. E o întâmplare că semăn cu Daniela Crudu, eu am avut mereu sprâncenele mai groase, ea şi le-a făcut aşa… şi buzele mai mari. Eu o cunosc pe Daniela Crudu. Am operaţii estetice, silicoane şi buze, atât. La sprâncene mi-am făcut o micropigmentare.” a declarat Margherita în emisiunea “Răi da’ Buni”.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.