VIDEO & FOTO / Imagini horror! Cum arată închisoarea în care a fost dusă Elena Udrea!

0
328

Elena Udrea a fost reţinută alături de Alina Bica în Costa Rica, în urmă cu câteva ore, după ce ofiţerii Interpol le-au ridicat de pe stradă. După ce au fost reţinute, Elena Udrea şi Alina Bica au fost duse la închisoarea de femei El Buen Pastor, din Aserri, acesta fiind cel mai vechi loc de detenţie din Costa Rica.

Condiţiile din închisoarea veche de 80 de ani sunt horror. Chiar presa din Costa Rică specifică faptul că aici sunt închise femei cu condamnări uşoare, asta din cauza condiţiilor inadecvate care nu permit o şedere de lungă durată.

Închisoarea de femei din Costa Rica, care se va dărâma în jumătate de an, în acest moment fiind construită alta care să ofere condiţii decente deţinutelor, este formată din camere care au 17 locatare. Paturile sunt suprapuse, iar toaletele sunt comune, fără a exista, însă, uşi la ele. De asemenea, în această închisoare nu există un spaţiu specific pentru mamă şi copil, astfel că fetiţa Elenei Udrea a rămas cu mama ei şi cu iubitul, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea a fost reţinută!

Elena Udrea a fost reţinută în Costa Rica, fiind ridicată de către autorităţi. Autorităţile din Costa Rica au colaborat cu Direcţia de Informaţii, serviciul lor secret, şi cu Interpol. Informaţia a fost făcută publică de Autoritatea de Investigaţii Judiciare din Costa Rica. Şi Alina Bica, fosta şefă a DIICOT a fost reţinută alături de fostul ministru al Turismului, la câteva ore distanţă.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.