Veste URIAŞĂ pentru Michael Schumacher, după 5 ani. Familia fostului pilot de Formula 1 este în culmea fericirii. Anunţul pe care-l aşteptau toţi fanii

0
484

Familia lui Michael Schumacher trăieşte unul dintre cele mai frumoase momente. Anunţul a venit după cinci ani în care pilotul de Formula 1 a stat la pat, după accidentul suferit la ski în anul 2013.

Jean Todt, fostul şef de la Ferrari, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

În vârstă de 72 de ani, Todt a lăsat să se înţeleagă că starea de sănătate a fostului mare pilot de Formula 1 este mai bună. De altfel, Jean Todt susţine că a urmărit, alături de Michael Schumacher, la reşedinţa sa din Elveţia, Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, scriu cei de la Hotnews. “Mereu sunt atent când spun ceva, dar este adevărat că am văzut Marele Premiu al Braziliei în Elveţia, alături de Michael Schumacher”, a spus Jean Todt, conform celor de la AS.

Jean Todt îl vizitează pe Michael Schumacher la casa fostului pilot din oraşul elveţian Gland, cu vedere la Lacul Geneva, de minimum două ori pe lună.

29 decembrie 2013

Michael Schumacher s-a lovit grav la cap în timp ce schia în staţiunea Meribel din Alpii francezi. Germanul purta cască de protecţie, cu cameră video montată în plus şi s-a lovit cu capul de piatră puţin în afara pistei marcate. Casca s-a rupt în două din cauza impactului.

Viaţa pilotului german a fost pusă în pericol, chiar dacă în momentul în care medicii au ajuns la el, Schumacher era conştient – foarte agitat. A fost transportat de urgenţă la Grenoble University Hospital Center.

sursa foto: Mirror 

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.