Vă mai amintiţi de fermecătoarea Lucy din serialul “Dallas”? Povestea ei de viață este cutremurătoare. Cum arată actriță la 39 de ani de la apariția filmului

0
1999

Actrița americană  Charlene Tilton (58 de ani) a devenit celebră în întreaga lume pentru rolul lui Lucy Ewing din Dallas, nepoata blondă și rebelă a lui J.R. Ewing care sucea capetele tuturor bărbaților.

Serialul fenomen  „Dallas” a fost urmărit  de milioane de români în anii `80 și după Revoluție și cu siguranța toată lumea își aduce aminte de nepoata rebelă a celebrului petrolist lipsit de scrupule, JR. Charlene a debutat în serial în 1978 când avea doar 20 de ani și a jucat până în 1985, când a luat o pauză de trei ani. În 1988, a revenit din nou pe platourile celebrului serial

Iată cum arată Lucy acum

Charlene juca în film rolul nepoatei lui Miss Ellie și fiica lui Gary Ewing, care a crescut urându-l pe JR pentru că a luat-o de lângă părinții ei când era mică. Lucy a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje din Dallas, alături de JR, Bobby, Pamela și Sue Ellen, fiind considerată o tânără fermecătoare și cu foarte mult talent. Însă, astăzi la 39 de ani de la apariția filmului, aceasta a devenit de nerecunoscut. Tilton nu și-a pierdut strălucirea din tinerețe, însă a luat foarte mult în greutate și fiind foarte mică de statură, acest lucru nu o avantajează deloc, fiind departe de imaginea de iepuraș Playboy pe care și-a promovat-o în tinerețe. După succesul din „Dallas”,  Charlene primea un salariu de 50.000 de dolari pe episod, a apărut pe coperțile a peste 500 de publicații și a pozat în sânii goi în Playboy în anii `80. Cu toate acestea, ea continuă să fie o actriță de succes și are la activ numeroase filme.

Charlene are o poveste de viață cutremurătoare, iar ea a declarat că celebrul actor Larry Hagman, cel-a interpretat pe  JR, a fost pentru ea un adevărat tată…cel pe care nu l-a avut niciodată. A fost crescută doar de mama ei care suferea de o boală mintală, iar de la 15 ani a trebuit să se descurce singură în viață.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.