UPDATE | Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă și așteaptă efectuarea necropsiei pentru a prelua trupul neînsuflețit

0
617

Părinții și un apropiat al designerului Răzvan Ciobanu au ajuns, marți dimineață, la Morga Cimitirului Central din Constanța pentru a ridica trupul acestuia, după efectuarea necropsiei de către medicul legist. 

UPDATE ora 10:15. Părinții lui Răzvan Ciobanu au ieșit de la Morga Cimitirului Central și s-au îndreptat spre mașină, de unde au luat hainele pentru a îmbrăca trupul neînsuflețit al creatorului de modă. UPDATE ora 9:30. Medicul legist a sosit la Morga Cimitirului Central, pentru a efectua necropsia. UPDATE ora 8:30. Morga din Constanța s-a deschis la ora 08.00, dar medicul legist care trebuie să efectueze necropsia designerului nu a sosit încă. Familia și un prieten al lui Răvan Ciobanu au ajuns deja aici și așteaptă efectuarea necropsiei pentru a putea ridica trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu. Mama și tatăl lui Răzvan Ciobanu, alături de o altă rudă și de șoferul mașinii mortuare La morgă a sosit și o mașină mortuară. Din momentul în care medicul legist ajunge la Morga Cimitirului Central din Constanța, mai durează aproximativ două ore până când necropsia se va încheia. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost adus la Morga Cimitirului Central din Constanța, în vederea efectuării necropsiei. Morga se deschide la ora 8 și se aștepată ca în cursul dimineții medicii legiști să efectueze autopsia, urmând ca apoi familia, care a venit cu o camionetă, să preia trupul. În urma autopsiei, legiștii urmează să stabilească dacă Răzvan Ciobanu a consumat sau nu alcool, ori alte substanțe interzise. „Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, au transmis, luni, polițiștii constănțeni. 

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.