Un nou canal HD de filme se lansează în România. Producțiile difuzate au bugete de aproximativ 200.000 dolari pe episod

0
475

Un canal de filme va fi disponibil în țara noastră începând de luna viitoare, iar serialele difuzate au bugete mari, cu o medie de aproximativ 200.000 dolari pe episod.

Timeless Drama Channel a lansat o pagină de Facebook dedicată pentru România, în limba română. Pe pagină sunt prezentate diverse seriale, iar telespectatorii sunt invitați sa le urmărească începând din 1 aprilie 2019.

SPI International / FILMBOX a lansat televiziunea „Timeless Drama Channel” la nivel international în octombrie 2018. La acel moment, SPI a precizat printr-un comunicat remis către hdsatelit.com că televiziunea Timeless Drama Channel va disponibilă inclusiv în HD.

Pe websiteul SPI International este menționată și posibilitatea distribuției în România. Însă niciun operator de servicii de televiziune cu plată din România nu a preluat în grile această televiziune.
Timeless Drama Channel este o televiziune destinată publicului de toate vârstele, interesat de producții de tip dramă și care doresc să vizioneze programe selectate ce au avut succes în peisajul televiziunii turcești și chiar internaționale.

Serialele TV din Turcia sunt urmărite de peste 400 de milioane de persoane din peste 140 de țări. Turcia este la nivel global al doilea cel mai mare exportator de seriale TV în străinătate, după Statele Unite, conform pliantului internațional de prezentare a televiziunii TDC.

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.