UN JURNALIST ITALIAN ARUNCĂ ÎN AER CAZUL CARACAL! FILMAREA CARE DOVEDEȘTE CINE ESTE, DE FAPT, GHEORGHE DINCĂ

0
1853

Un jurnalist italian aruncă în aer cazul Caracal! Un reportaj senzațional a fost filmat la marginea oraşului italian Bari. Cu mai mult timp în urmă, o celebră jurnalistă din Italia urmărea un subiect ”fierbinte”, traficul de minori, iar în filmările realizate atunci apare… Gheorghe Dincă.

”Monstrul din Caracal” a susținut în fața anchetatorilor că nu a făcut niciodată trafic de persoane – deși s-a spus, nu de puține ori, că tocmai cu asta se ”ocupa” atunci când se afla în Italia. Investigatorul Rok Xavi a declarat că în zona vizată de polițiști erau trei rulote parcate. Într-una dintre acele rulote s-ar fi aflat, declară investigatorul, chiar Gheorghe Dincă, împreună cu o doamnă neidentificată.

Zona percheziționată, la vremea respectivă, de poliția italiană era și este una obscură, un adevărat… rai al proxeneților și al traficanților de minori.Player video00:0000:37

“Erau trei rulote parcate acolo, la marginea oraşului Bari. Două rulote erau goale, doar cu nişte paturi. În cealaltă era o doamnă, cu domnul Dincă”, a declarat jurnalistul Rok Xavi, pentru România TV. Acesta a confirmat – joi seara – în timpul emisiunii lui Victor Ciutacu, că persoana din imaginile filmate este chiar Gheorghe Dincă.Player video00:0001:45

”Este o chestiune cât se poate de serioasă”

Familia Alexandrei Măceșanu speră, în continuare, că adolescenta este în viață și, mai mult, a depus – miercuri, prin avocat – mai multe solicitări la DIICOT. Una dintre acestea vizează o expertizare a lui Gheorghe Dincă din care să reiasă dacă acesta este apt sexual. În fața sediului DIICOT, Alexandru Cumpănașu a declarat că familia crede – în urma analizării probelor – că au mai fost și alte poersoane în casa lui Dincă atunci când copila era sechestrată. Concluzia unchiului Alexandrei este o adevărată ”bombă”, acesta fiind de părere că nu Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra Măceșanu.

„Noi nu credem că Dincă este ucigașul Alexandrei. Mai mult, credem că există șanse mari să fie în viață. Am solicitat și o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat și alte persoane și că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă”, a spus Cumpănașu.

sursa aiciLĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.