Un imigrant din Ghana este eroul care și-a pierdut viața salvându-i pe alții în incendiul din New York

0
509

Emmanuel Mensah a fost un imigrant din Ghana care este considerat eroul incendiului izbucnit joi noaptea în cartierul Bronx din New York. El a salvat patru persoane din clădirea în flăcări, iar când s-a întors după a cincea a fost prins de capcana focului și și-a pierdut viața, scrie The Independent.

Mensah un tânăr frumos, de aproape 30 de ani, care a imigrat în Bronx din Ghana în urmă cu cinci ani, este văzut drept un erou. După sosirea în Statele Unite el s-a alăturat Gărzii Naționale a Armatei, dar la începutul lunii decembrie s-a întors în apartamentul său pe Prospect Avenue și urma să se înscrie în poliție.

Joi noapte, însă, și-a pierdut viața încercând să-i salveze pe oameni din clădirea de apartamente în care locuia. Emmanuel este acum una dintre cele 12 victime ale celui mai puternic incendiu din metropola americană din ultimii ani.

„A scos patru oameni. Când a mers să aducă încă pe cine l-a prins focul”, a spus unchiul său, Twum Bredu, care locuiește alături. Mensah a fost găsit în apartamentul 15, a spus unchiul său, dar el locuia în apartamentul 11, cu un prieten al tatălui său, care era acasă cu soția și patru copii.

Mensah, un soldat decorat, care intenționa să se alăture poliției militare, a scos toată familia în siguranță din clădire, apoi a intrat și a mai scos încă patru persoane, înainte de a se întoarce și a rămâne blocat în apartamentul 15.

Autoritățile au spus că a murit din cauza inhalării fumului.

Patru copii se numără printre cele 12 persoane care și-au pierdut viața în incendiu. Vârstele celor care au murit sunt între 1 an și 63 de ani. Au fost răniți în incendiu 7 persoane și 7 pompieri.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.