Un curier din Galați a înscenat o tâlhărie ca să poată fura banii societății. A fost ajutat de un minor

0
234

Angajatul unei firme de curierat din Galaţi este cercetat pentru delapidare, după ce a înscenat o tâlhărie, cu intenția de a-şi însuşi banii societăţii. Totul s-a întâmplat aseară, când un bărbat de 32 de ani, din municipiul Galați, a sunat la 112 şi a reclamat că în fața unui bloc din municipiu i-a fost furată o borsetă în care avea o sumă de bani. 

Curierul a povestit că, în momentul în care încerca să sune un client, ar fi fost lovit din spate de doi tineri necunoscuți care l-ar fi trântit la pământ și i-ar fi smuls borseta în care avea aproximativ 7.000 lei. În urma reclamaţiei, poliţiştii din Galaţi au întocmit dosar penal pentru tâlhărie. 

În urma verificărilor, cazul a luat însă o nouă turnură. Oamenii legii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi au constatat că angajatul firmei de curierat a mințit. De fapt, bărbatul a înscenat totul, însușindu-și suma de 9.500 lei. El nu a acţionat singur, ci a fost ajutat de un minor de 17 ani, din Galați. Poliţiştii l-au depistat pe complicele bărbatului şi au recuperat prejudiciul în valoare totală de 18.000 lei. Atât angajatul firmei de curierat din Galaţi, cât şi complicele său sunt acum cercetați pentru delapidare, respectiv, complicitate la delapidare.
Citeşte întreaga ştire: Un curier din Galați a înscenat o tâlhărie ca să poată fura banii societății. A fost ajutat de un minor

sursa aici


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.