Un cetatean din Craiova, aflat in trafic a avut curajul sa atraga atentia, unui echipaj al politiei ca incalca legea vorbind la telefon in trafic si nepurtand centura de siguranta

0
1551

#NoComent Politia Romana si Legea….Un cetatean din Craiova, aflat in trafic a avut curajul sa atraga atentia, unui echipaj al politiei ca incalca legea vorbind la telefon in trafic si nepurtand centura de siguranta. Dupa aceasta cei doi politisti din cadrul Sectiei de Poliție 2 Romanesti (Craiova), s-au luat cu masina dupa acest cetatean, tragandu-l pe dreapta, dupa care au ajuns la sectie unde a inceput circul care se poate vedea in inregistrarea video.Dupa parerea dumneavoastra cine are dreptate si cine a greșit? Legea este facuta si trebuie respectată doar de oamenii de rand sau de toata lumea??? Avea dreptul cetățeanul sa scrie în procesul verbal la mențiuni cele întâmplate sau nu??? Sursa video: Marian Pirvan

Posted by Andreifrtv.ro on 22 Ianuarie 2018

Politia Romana si Legea….

Un cetatean din Craiova, aflat in trafic a avut curajul sa atraga atentia, unui echipaj al politiei ca incalca legea vorbind la telefon in trafic si nepurtand centura de siguranta.

Dupa aceasta cei doi politisti din cadrul Sectiei de Poliție 2 Romanesti (Craiova), s-au luat cu masina dupa acest cetatean, tragandu-l pe dreapta, dupa care au ajuns la sectie unde a inceput circul care se poate vedea in inregistrarea video.

Dupa parerea dumneavoastra cine are dreptate si cine a greșit? Legea este facuta si trebuie respectată doar de oamenii de rand sau de toata lumea??? Avea dreptul cetățeanul sa scrie în procesul verbal la mențiuni cele întâmplate sau nu???

Sursa video: Marian Pirvan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.