Un bărbat trăia cu 200 de dolari pe lună și apoi, în câteva secunde a devenit milionar fără să joace la loto

0
1159

Loren Krytzer trăia cu 200 de dolari pe lună, era șomer și singurul venit pe care îl avea era o pensie de handicap după ce și-a pierdut piciorul într-un accident. Grație unei pături moștenite de la părinții lui, care stătea uitată într-un dulap, a ajuns milionar, scrie CNBC.

Când Loren Krytzer a intrat într-o sală de licitație din California supraviețuia din pensia de invaliditate și locuia într-o barcă. Șaptezeci și șapte de secunde mai târziu, viața lui s-a schimbat pentru totdeauna, grație unei pături. Bărbatul l-a prins pe Dumnezeu de un picior când a descoperit că o veche moștenire de familie uitată în dulap era de fapt o pătura Navajo din anii 1800 și care valora 1,5 milioane de dolari.

Vânzarea păturii „mi-a dat un nou contract de leasing pe viață”, spune Krytzer la CNBC.

Dar acest nou contract de închiriere a vieții nu a venit fără propriul său set de provocări neașteptate, inclusiv obstacole fiscale. După ce a folosit cea mai mare parte a averii obținute la licitație cumpărând două case în California, Krytzer spune că are de plătit aproximativ 10.000 de dolari pe an numai asigurări și impozite pe proprietate.

Partea dificilă în continuare o reprezintă veniturile constante, deoarece cecurile de invaliditate i-au fost tăiate, iar banii obținuți de la licitație sunt pe terminate. Așa că, Krytzer spune că, pentru a-și continua să trăiască, va trebui să se mute undeva unde costurile de trai sunt mai mici. Așa că el și soția sa, încearcă acum să-și vândă casa de 250.000 de dolari din California pentru a se muta în Idaho. „Avem taxe criminale aici, nu-mi pot permite”, spune el. „Sunt din California, am crescut aici, dar fără a lucra este greu să supraviețuiești”.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.