Un artist celebru s-a stins din viaţă! Bărbatul fusese transportat de două ori la spital, în 12 ore, dar medicii l-au trimis acasă: ”I-au făcut glucoză…”

0
666

Un celebru interpret de muzică populară din Roman, judeţul Neamţ, s-a stins din viaţă în condiţii suspecte, după ce a ajuns cu ambulanţa de două ori la Urgenţe, în mai puţin de 12 ore.

Un artist celebru s-a stins din viaţă! Bărbatul fusese transportat de două ori la spital, în 12 ore, dar medicii l-au trimis acasă: ”I-au făcut glucoză...”
Nelu Sârbu, un celebru interpret de muzică populară, a murit duminică dimineaţă, după ce sâmbătă, 27 ianuarie, bărbatul a fost transportat de două ori de Ambulanţă la centrul de primire urgenţe de la Spitalul Municipal Roman. În ambele cazuri, medicii nu au considerat necesară internarea cântăreţului şi l-au trimis acasă.
 „Pe 27.01.2018, dimineaţa, mama a chemat Ambulanţa. Tata acuza umflături, transpiraţie şi tuse. A venit un echipaj şi i-a preluat pe amândoi la spital cu viroză. În spital i-au făcut o glucoză, iar pe la ora 12.30-13.00 au venit acasă amândoi. Apoi, tata scuipa sânge şi i-am spus că nu este de bine, hai să chemăm iar ambulanţa. Când am chemat iar ambulanţa, la 15.30, ne-au spus că au mai venit o dată dimineaţă şi că «ce faceţi cu Ambulanţa, taxi?». I-am făcut valiza, i-am luat pijamale, pe bună bază că îl internează. Un om care scuipă sânge nu poţi să-i dai drumul acasă. L-au dus înapoi la urgenţe unde i-au făcut glucoză şi un calmant. Tata spunea «mă doare în stânga, nu mai pot, nu mai pot»”, a precizat Nona Anton pentru sursa citată.
sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.