Ultimele stiri despre Mihai Constantinescu

0
369

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, a făcut anunțul despre soțul ei! Toată țara așteaptă un semn de revenire din partea artistului!

Simona Secrier spune că are putere fiindcă iubirea pentru soțul său este esențială. Simona „simte” că Mihai Constantinescu va fi bine, sperând în ajutorul extraordinar oferit de medicii spitalului. Soția lui Mihai Constantinescu nu a uitat să mulțumească tuturor celor care se roagă pentru soțul său.

„Iubirea pentru Mihai, este singura care mă ține și îmi dă putere. În sufletul meu este iubire, este soare, este lumină, așa cum îi place și lui Mihai. Simt că Mihai va fi bine și asta cu ajutorul medicilor de aici care sunt foarte drăguți și cărora doresc să le mulțumesc foarte mult. Le mulțumesc și oamenilor care îl iubesc și care să roagă pentru el. Am toată puterea din lume pentru Mihai și cu gândul că el va fi bine Dumnezeu îmi dă putere”, a mărturisit Simona Secrier.

Soția lui Mihai Constantinescu făcut și o dezvăluire senzațională, încurajatoare pentru toți cei care l-au iubit și ascultat pe Mihai Constantinescu de-a lungul timpului. Artistul este „bine” și, mai mult decât atât, este un „luptător”.

„Mihai este stabil și este un luptător. Cu ajutorul îngerilor și cu ajutorul celor de aici din spital Mihai va reuși. Mă rog să se însănătoșească și să fie bine. Doar eu știu ce se întâmplă cu Mihai și să nu mai asculte lumea ce spune X și Y. Mihai nu poate fi vizitat, este în continuare la terapie intensivă”, a declarat Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, în exclusivitate la România TV.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.