Trei adolescente din Iași s-au prezentat la maternitate cu sarcini avansate! Medicii au început să tremure de frică atunci când au aflat cum au rămas însărcinate

0
1277

Ofiţerii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Iaşi desfăşoară o anchetă după ce trei adolescente de 15 şi 16 ani au ajuns gravide la maternitate, scrie revista avantaje.

Medicii de la o maternitate din Iaşi au alertat poliţia după ce, zilele trecute, la secţia de gardă au ajuns trei fete minore, care erau gravide. Copilele, care mai au câteva luni şi vor deveni mame, fac parte dintr-o reţea care se ocupă de cea mai veche meserie din lume, fiind obligate chiar de părinţi să întreţină relaţii intime cu diverşi necunoscuţi, în schimbul unor sume de bani.

Fetele minore au fost internate într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, unde primesc consiliere.

,,Sunt învăţate cum să devină mame bune, cum să se comporte în societate, cum să se îngrijească, să se descurce în viaţă”, a declarat Tiberiu Bantas, purtătorul de cuvânt la DGASPC Iaşi.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.