Tot respectul! Familia femeii în brațele căreia a murit polițistul din Timiș a adus mâncare celor care au participat la căutarea criminalului

0
445

Familia femeii care a sărit în ajutorul polițistului împușcat de un interlop în Timiș nu contenește să facă gesturi de omenie! Oamenii au împărțit langoși și sandwich-uri celor care participă la operațiunea de căutare a criminalului.

Momentul emoționant a fost filmat și postat pe Facebook de Daniel Dancea, alături de descrierea: „După tragedia cu polițistul împușcat, o familie care locuiește vizavi de locul crimei și care ieri a încercat sa ii ofere primul ajutor victimei, a făcut azi langoși și sandwich-uri pentru polițiștii care participa la căutări și sunt obosiți și ei dupa 24 de ore de căutări.”

Sute de poliţişti, jandarmi şi trupele speciale îl caută de 24 de ore pe individul care a împuşcat mortal un poliţist, în Timiş. Răscolesc fiecare metru de pământ şi survolează zona cu drona şi elicopterul.

Ucigaşul este înarmat, dar şi rănit – şi a lăsat urme de sânge pe unde a trecut. Urmărit internaţional pentru tâlhării, atacatorul a tras cu sânge rece în doi agenţi. Unul a fost rănit, iar celălalt s-a stins în braţele unei femei care a văzut totul.

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.