Top 3 zodii de femei arogante

0
313

Toți oamenii au momente în care sunt aroganți, însă trei zodii au dus atitudinea la un cu totul alt nivel. Pur și simplu nu le poți atinge cu nimic. 

Leu

Leii, printre cei mai aroganți nativi ai zodiacului. Nu ar trebui să mire pe nimeni. Sunt plini de sine, mândri și ferm convinși că au întotdeauna dreptate. Încearcă să convingi un Leu să facă ceea ce-ți dorești. Va merge până în pânzele albe cu refuzul, chiar dacă miza este nesemnificativă. Dacă vrei să obții ceva de la această zodie, psihologia inversă e soluția. Obligă-i să facă ceea ce nu îți convine. Poți fi sigur că va proceda exact pe dos, din orgoliu. Cu toate acestea, aroganța Leilor nu vine din aer. De cele mai multe ori, nativii din Leu sunt competenți, orientați spre performanță și tenace. Doar că nu au mereu adevărul de partea lor, așa cum sunt tentați să creadă.

Berbec

E foarte greu, dacă nu imposibil, pentru Berbeci să înțeleagă că și ceilalți oameni au propriile lor interese. Pur și simplu nu le pasă, se comportă de parcă ar fi singuri pe lume și destinul atârnă pe umerii lor. Sunt mereu prea ocupați pentru a se gândi la cei din jur, iar atunci când o fac de obicei urmăresc un interes. Practic, au nevoie de ceva și pun la cale o strategie. Nu e cazul să-ți formezi o părere negativă despre nativii din zodia Berbec. Așa își trăiesc ei viața și, dacă s-ar schimba, nu ar mai avea niciun farmec. Aroganța lor este și forța din spatele loialității lor. Nu acceptă să piardă nimic, nici certuri, nici persoane.

Vărsător

Vărsătorii nu vor renunța la aroganță nici dacă se prăbușește lumea sub ochii lor. Oricum, dacă se întâmplă asta, e vina ei, a lumii. Așa gândește orice Vărsător pur-sânge. Nu acceptă că a greșit, nu se emoționează decât din cauza propriei genialități, iar despre gesturi elegante și vorbe frumoase nici nu se pune problema. Fiecare pe cont propriu. Orice fac nativii din această zodie e, pe moment, cel mai important lucru. Și nu vor lăsa pe nimeni să le distragă atenția. E imposibil să le schimbi firea, nici nu are sens să încerci. Dacă va face totuși concesii, poți fi sigur că Vărsătorul din viața ta are planuri despre care nici nu îți poți imagina. 

sursa aici


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.