Top 3 zodii care își vor găsi dragostea pe sfârșit de an

0
904

Pentru trei zodii, luna decembrie se anunță a fi plină de dragoste. O persoană nouă, apărută parcă din senin, transformă Sărbătorile într-o experiență de neuitat, dând farmec și pasiune ultimelor zile din an.

Totul va decurge firesc și ușor, dovadă a faptului că, atunci când persoana potrivită își face apariția, viața prinde sens.

Rac

Racii ar trebui să închidă ochii și să-și pună o dorință, pentru că Moșul e prieten bun cu celebrul Cupidon, în aceste ultime zile din 2018. Săgeata va veni rapid și pe nevăzute, moment în care nativii din zodia Rac se vor îndrăgosti definitiv și iremediabil. Cine nu crede că e posibil ar trebui să fie pregătit, în orice caz, pentru că Sărbătorile au un farmec aparte și aduc oamenii împreună în feluri nebănuite. S-ar putea ca această persoană să le dea Racilor peste cap toate planurile de Crăciun, dar nimic nu mai contează atunci când îndrăgosteala e la cote maxime. Un cadou cum nu se poate mai frumos, pe sfârșit de an, pentru o zodie care mereu a preferat sentimentele în locul obiectelor.

Balanţă

Atmosfera jucăușă, dar pasională, ce-i înconjoară pe nativii din Balanță, va atrage oamenii ca un magnet. Iar dintre prieteni, într-o seară, pe nepregătite, o persoană pe cât de atrăgătoare, pe atât de misterioasă, își va face simțită prezența într-un mod subtil și elegant. Este momentul ideal pentru ca Balanțele să renunțe la echilibrul ce le caracterizează și să facă primul pas, pentru că astfel de ocazii vin rar. O simplă discuție s-ar putea transforma rapid într-o relație romantică – câteva vorbe sunt suficiente pentru a aprinde o dragoste adolescentină. E nevoie doar de puțin curaj!

Scorpion

Scorpionii ar trebui să-și aducă aminte de vorba care spune că, atunci când norocul își schimbă pasul, nu aduce anul ce aduce ceasul. Pentru că, în doar câteva minute, viața lor s-ar putea schimba complet. Marte a intrat în casa dragostei încă de pe 16 noiembrie și nu va pleca până în prima zi din viitorul an. E unul dintre motivele pentru care Scorpionii ar trebui să prindă orice oportunitate din zbor – șansele de a-și întâlni jumătatea sunt cum nu se poate mai mari. Și nu e vorba doar de o simplă aventură, ci de o dragoste care se va întinde în timp și le va marca destinul.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.