Thalia a făcut furori pe covorul roşu! De la tânără inocentă la „femme fatale” A captat toate privirile! E incredibil cum poate să arate!

0
815

Cântăreaţa şi actriţa mexicană Thalia, care şi-a câştigat faima graţie unor roluri precum cele din telenovelele „Maria Mercedes” (1992), “Marimar” (1994) sau „Maria, la del Barrio” (1995), se află în prezent în Europa, într-un turneu de promovare al celui mai recent album al ei, „Habitame Siempre”.

Thalia (46 ani) pare să fi găsit elixirul tinereţii şi, deşi este mama a doi copii, are o siluetă de invidiat pe care ştie cum să o pună în valoare. Zilele trecute a participat la premiera unui film şi a furat toate privirile datorită ţinutei pe care a îmbrăcat-o pe covorul roşu.

Thalia a făcut furori datorită muzicii sale şi a filmelor în care a jucat cu mai bine de 10 ani în urmă, iar munca i-a fost recunoscută de colegii de breaslă. A fost laureată a Premiilor Latin Grammy şi Latin Billboard. Thalia a ştiut mereu să se reinventeze şi a trecut de la look-ul copilăresc pe care îl afişa în copilărie la atitudinea unei femei mature, conştientă de frumuseţea sa.

La începutul anilor ’90, Thalía se făcea cunoscu­tă în toată lumea, odată cu valul de telenovele care a luat cu asalt programele de tele­viziune şi care au adus limba spaniolă şi cultura latino mai aproape de publi­cul telespectator. Succesul ei pe micul ecran a fost dublat şi de melodiile pe care le-a cântat în colaborare cu diferiţi artişti.

Thalia nu a avut o viaţa amoroasă tumultoasă, găsindu-şi fericirea alături de preşedintele Sony Music, care a fost căsătorit cu Mariah Carey. Tommy Mottola este bărbatul cu care Thalia are doi copii, alături de care trăieşte o viaţă liniştită şi împlinită.

Zilele trecute ea a participat la lansarea unui film care va fi difuzat de HBO şi a furat toate privire prin alegerea vestimentară pe care a avut-o. A îmbrăcat o rochie roşie de lungime medie, care se termina cu puţin deasupra genuchiului. Întreaga ţinută a fost una de culoare roşu aprins. A preferat să poarte o geantă de tip plic pentru a avea lejeritate în mişcări, iar sandalele cu bretele la nivelul gleznei i-au scos în evidenţă picioarele de invidiat. Părul l-a strâns într-un coc lejer, iar machiajul a fost unul simplu, discret.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.