Surse: Demiterea lui Tudose, cerută în CEx al PSD. Ultimele negocieri – Cum și-au împărțit taberele Dragnea și Tudose

0
719

Update 17.13: Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a susţinut luni, înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD, că la cabinetul lui Liviu Dragnea de la Parlament s-au strâns semnături de la liderii organizaţiilor judeţene ale PSD, el considerând că acest lucru este “profund în neregulă” şi “profund neprincipial”.

Liviu Negoiță, critici dure la adresa taberei Dragnea

UPDATE 16.55Guvernul este unul politic, iar partidul decide, a declarat luni ministrul Administraţiei şi Internelor, Carmen Dan.

“Aşa cum am spus şi ultima dată, când am discutat despre aceasta, guvernul este un politic, aşteptăm decizia partidului”, a spus Carmen Dan înaintea reuniunii Comitetului Executiv al PSD, întrebată “dacă mai e loc de împăcare cu premierul”.

UPDATE 16.47 – Balanța ar înclina către tabăra președintelui PSD, Liviu Dragnea, dacă s-ar ajunge la retragerea sprijinului politic al premierului Mihai Tudose.

Astfel, Dragnea ar avea 37 de voturi, iar Mihai Tudose s-ar apropia de 28-29 de voturi, potrivit surselor Antena 3.

UPDATE 16.40 – Bădălău, tranșant cu cei care vor eliminarea lui Tudose

Numărul doi din PSD, Niculae Bădălău, a venit cu o replică tranşantă, luni, pentru social-democraţii care ar dori eliminarea premierului Mihai Tudose din fruntea Guvernului.

”Cei care vor forţa demiterea premierului trebuie să aibă şi soluţii. Eu sunt pentru o soluţie echilibrată. (…) Eu sunt în tabăra PSD pentru echilibru şi pentru un partid solid. (…) Nu interesează pe niciun cetăţean cine cu cine se ceartă ca persoană, eu mă refer că oamenii ne-au trimis şi ne-au dat încrederea lor pentru a le aduce o viaţă mai bună, nu să ne certăm”, a declarat Bădălău la sosirea la sediul PSD, înainte de CEx-ul partidului.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.