„Sunt o persoană educată și nu credeam în farmece sau vrăji. Dar ce a putut să-mi facă soacra mea este de-a dreptul înfiorător. M-am trezit într-o dimineață că sunt altcineva”

0
245

Cum e să te trezești într-o dimineață și să înțelegi că nu mai ești tu? Este ceea ce i s-a întâmplat unei tinere.

Femeia, care va deveni în curând asistentă medicală, a trăit un coșmar după ce și-a pierdut pe rând părinții și s-a mutat la mama iubitului său. Deși se înțelegeau de minune, într-o zi totul s-a schimbat. Iar nenorocirile au venit rând pe rând.

Când am început relaţia cu fiul ei eu eram în liceu. Era primul meu iubit şi am rămas cu el de atunci. N-am cunoscut alt bărbat, nici nu mi-a trebuit, deşi Ionuţ a mai călcat strâmb din când în când în relaţia noastră. Dar l-am iertat. Maria, mama lui, s-a purtat cu mine ca o mamă, multă vreme. (…) Primele săptămâni au fost bune, nu m-aş fi aşteptat la altceva, dar la un moment dat Maria a început să se schimbe.

A început să devină geloasă pe mine, probabil, pentru că Ionuţ nu mai stătea cu ea la televizor seara pe canapea, ci mergeam împreună în camera noastră şi stăteam acolo. (…) Într-una din zile când ne-am întors acasă am constatat că-mi umblase cineva în lucruri şi m-am simţit rău din cauza asta. Am început să încuiem uşa de la cameră. Asta se pare că a fost picătura care a umplut paharul Mariei. Au început discuţiile, care-mi demonstrau că nu mai sunt deloc binevenită acolo. Momentul culminant al supărărilor Mariei a fost când i-am spus că dacă o ţine tot aşa cu atitudinea asta o să ne mutăm din casa ei, ca să nu mai fie discuţii. A doua zi mi-am găsit toate lucrurile aruncate în mijlocul curţii, unele rupte, şi mânjite cu fecale. (…)

Până la urmă Ionuţ m-a luat de mână şi am plecat să dormim în seara aia în sat, la nişte prieteni. Totuşi, din noaptea aia ceva s-a schimbat şi în mine. M-am simţit foarte rău şi dimineaţa când m-am trezit şi m-am dus la baie mi-a căzut un dinte. Nimic din ceea ce mi se întâmpla nu era explicabil medical. Deşi n-aş fi crezut vreodată că o să aud asta din gura unui doctor, iată că am auzit. Doctoriţa mi-a zis că probabil soacra mi-a făcut farmece, şi că e ceva atât de puternic încât numai cine le-a făcut poate să le desfacă.

Când m-am întors în sat am vorbit cu gazda la care dormisem în ultimele nopţi. Ea mi-a spus că vorbeşte lumea cum că Maria ar face prostii din astea cu farmece şi vrăjitorii. Nu ştia, însă, nimeni cum le face şi dacă e ajutată de cineva. Singura soluţie, părea, deci că e la Maria. Trebuia să-i trec iar pragul şi s-o implor să mă lase să trăiesc. Într-o zi când n-am mai mers la şcoală am profitat de ocazie să merg la Maria şi s-o înfrunt. Se pare că am găsit-o într-o pasă bună, că nici nu s-a obosit să nege. Privindu-mă era evident că ceva necurat se petrecea cu mine. Slăbisem vreo 15 kilograme, în doar câteva săptămâni, rămăsesem cu câţiva dinţi în gură şi în loc de chipul meu tineresc încadrat de bucle aveam acum un craniu învelit în basma, cu ochii înfundaţi în orbite”, scrie eva.ro.

În cele din urmă, femeia a decis să se despartă de partenerul său pentru o vreme, în speranța că femeia va reveni la gânduri mai bune și o va lăsa să trăiască.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.