Sunete înfiorătoare şi fulgere ÎNGROZESC locuitorii din America. Autorităţile NU pot da explicaţii. FOTO

0
443

Aceste explozii ciudate au zguduit casele, au zguduit ferestrele, iar unii martori spun că sunetul ar fi fost ca şi cum s-ar fi tras cu tunurile. Și chiar dacă exploziile misterioase și flash-urile de lumină care le-au însoțit au fost capturate de camere de luat vederi în toată țara, autoritățile nu au avut până acum explicații rezonabile pentru ce sa întâmplat, titrează The Sun.

Din păcate, nimic nu indică faptul că acest fenomen ciudat va dispărea în curând. De fapt, The Sun a raportat că ritmul acestor „explozii misterioase“ pare „să fi accelerat în ultima săptămână“, sunt în plină expansiune iar locuitorii sunt înspăimântați, după ce o “lumină strălucitoare” a fost observată în toată America.

Experții sunt nedumeriţi de această serie de explozii din Arizona, New York şi multe alte regiuni de pe teritoriul SUA care par să fi accelerat în ultima săptămână. În ultimul weekend, acest mister a început să atragă mai multă atenție din partea americanilor după un incident raportat sâmbătă în Rhode Island, urmat de un altul de la New York, duminică. Sâmbătă, a fost raportat un zgomot puternic în Rhode Island care a durat timp de aproximativ trei minute.

În noaptea următoare, o explozie a fost auzită în New York, însoțită de un fulger misterios pe cer: s-a auzit ca o explozie în Park Slope Brooklyn. Desigur, nu este doar un singur fenomen pe coasta de est. De exemplu, o “explozie zgomotoasă” care a fost raportată în Tennessee pe 31 ianuarie a fost auzită în trei judeţe. Totul a început pe 31 ianuarie, când locuitorii din Tennessee au raportat că au auzit o explozie puternică în jurul orei 11:30. Au fost contactatate fabricile de chimice locale, dar nu au raportat anomalii.

Autoritățile din judeţele Bradley, McInn și Polk nu au dat nicio explicaţie până în prezent. În aceeași perioadă, mulți oameni din Carolina de Nord au cerut autorităților să explice despre aceste “explozii și zgomote inexplicabile”. În aceeași zi, ziarele locale din Carolina de Nord au scris că locuitorii din județele Wake și Franklin au chemat poliția deoarece explozii şi zgomote asurzitoare s-au auzit toată noaptea.

Până în prezent, biroul șerifului Wake County nu a reușit să găsească sursa exploziilor. Câteva zile mai târziu, mulți locuitori din New Orleans au raportat „explozii şi zgomote ciudate“. Acelaşi fenomen a fost raportat şi în Lakeview, mai notează thesun. Boomurile seismice au fost resimțite în SUA

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.