Studiul japonez care îți schimbă viața. La ce obicei trebuie să renunți

0
331

Un nou studiu a arătat că pauza de două ore pe care o luăm între masă și somn nu este, de fapt, necesară pentru sănătate. Cercetători din Japonia, studiind acest obicei, au concluzionat că glucoza din sânge nu este afectată de pauza de două ore.

Exercițiile fizice însă, dar și alcoolul influențează nivelul de glucoză. Studiul a fost realizat pe 1573 adulți sănătoși, de vârstă mijlocie și mai înaintată, care nu întrunesc conditiile de bază asociate diabetului. Două treimi dintre participanți au fost femei, iar două treimi aveau vîrsta de 65 de ani.

Pe lângă obiceiurile alimentare, cercetătorii au analizat cât de mult au fumat; nivelurile de activitate fizică; cresterea in greutate de la varsta de 20 de ani; stilul de mancare (rapid sau lent); cât de mult beau în fiecare zi; și dacă au sărit peste micul dejun. Dieta tradițională japoneză conține o mulțime de legume și supă, iar dimensiunile porțiilor sunt mici. Rezultatele ar putea, prin urmare, să nu fie aplicabile altor națiuni, adaugă cercetătorii.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.