SOSIILE lui Kim Jong-un şi Donald Trump au ajuns la SUMMIT. Cei doi s-au ÎMBRĂŢIŞAT şi au dat INTERVIURI

0
298

Apariţia sosiei lui Kim Jong-un, expulzat chiar astăzi din Vietnam înaintea summitului Kim-Trump, a făcut mare vâlvă, iar imitatorul lui Donald Trump a fost autorizat să rămână, dar să nu apară în public.

Sosia lui Kim Jong-un a fost reţinută în Vietnam în preajma summitului dintre liderii nord-coreean şi american. El a fost expulzat chiar astăzi, luni, 25 februarie. Howard X şi imitatorul preşedintelui american, Russel White, au pus în scenă vineri propriul lor summit în centrul capitalei vietnameze. Zece poliţişti s-au prezentat la sediul unei televiziuni locale unde cei doi dădeau interviuri, cerându-le să-şi înceteze apariţia la televizor.

”Am fost născut aşa: cu acelaşi cap ca al lui Kim Jong-un, acesta este delictul adevărat”

În timpul unui briefing de presă, astăzi de dimineaţă, la hotelul unde locuia, Howard X, rezident în Hong Kong, a considerat ca anormal motivul pentru care regimul comunist vietnamez îl expulzează: ar fi avut viza non conformă. ”Adevăratul motiv al expulzării mele este că mama m-a născut cu acelaşi cap ca al lui Kim Jong-un, aceasta este adevărata ” a declarat el înainte de a fi urcat la bordul unei maşini însoţit de trei vietnamezi în uniformă.

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.