Șoseaua București Ploiești, paralizată din cauza ploii torențiale. Inundații și în Ploiești |VIDEO

0
322

Șoseaua București Ploiești a fost paralizată, marți după amiază, din cauza ploii torențiale anunțate de meteorologi pentru aproape tot sudul României. Din cauza perdelei de apă, șoferii au fost nevoiți să circule cu viteză redusă și cu luminile de avarie aprinse. Și vestul Ploieștiului a fost inundat din cauza cantităților de apă abundente căzute într-un interval scurt de timp. 

Circulaţia este îngreunată la acest moment pe DN 1 din cauza ploii torenţiale care reduce vizibilitatea, au anunţat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova. Cele mai mari probleme se înregistrează în zona Pucheni – Bărcăneşti, şoferii fiind sfătuiţi să circule cu viteză redusă sau să aştepte în afara carosabilului cu luminile de întâlnire şi avariile pornite. 

Circulaţia este îngreunată la acest moment pe DN 1 din cauza ploii torenţiale care reduce vizibilitatea, au anunţat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova. Cele mai mari probleme se înregistrează în zona Pucheni – Bărcăneşti, şoferii fiind sfătuiţi să circule cu viteză redusă sau să aştepte în afara carosabilului cu luminile de întâlnire şi avariile pornite. Potrivit IPJ Prahova, precipitaţii abundente se înregistrează şi în zona montană a judeţului, traficul rutier fiind îngreunat atât pe DN 1, cât şi pe DN 1A, relatează Agerpres. Avertizarea este valabilă inclusiv în Ploiești, unde a plouat torențial, suficient cât să se strângă apa pe Șoseaua Vestului. În oraș a plouat torențial câteva zeci de minute, suficient ca apa să se strângă pe carosabil în anumite zone ale orașului, relatează observatorulph.ro.

Traficul rutier pe Șoseaua Vestului s-a desfășurat îngreunat din cauza apei acumulate pe stradă. 

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.