SONDAJ: Care este cea mai mare problemă cu care se confruntă Uniunea Europeană?

0
120

Uniunea Europeană are probleme mai urgente decât viitoarea relaţie a Marii Britanii cu blocul european, începând cu viitorul uniunii, consideră Bruno Le Maire, ministrul francez al Finanţelor, scrie Reuters.

“Britanicii au ales, este în regulă. Mă scuzaţi că o spun atât de brutal, dar există lucruri mai importante pentru noi decât viitorul Regatului Unit, cum ar fi viitorul Uniunii Europene”, a declarat Le Maire .
“Orice decizie care dă impresia cetăţenilor europeni că pot părăsi UE şi să îşi păstreze toate avantajele ar fi suicidală”, a adăugat el.

Le Maire a precizat că prioritatea este întărirea zonei euro, mai ales prin completarea planurilor pentru crearea unui buget comun, astfel încât să poată fi gestionată o nouă criză economică.

Parisul nu doreşte prelungirea discuţiilor privind Brexitul iar preşedintele francez, Emmanuel Macron, a declarat săptămâna trecută că aşteaptă ca Marea Britanie să vină cu noi propuneri luna viitoare.Care este cea mai mare problemă cu care se confruntă Uniunea Europeană?Situația economică 
31.66% (252)Migrația 
48.62% (387)Brexit 
7.91% (63)Taxele 
5.28% (42)Mediul 
3.89% (31)Nu știu 

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.