Și-a dus fata la școală cu părul lung, dar când a venit să o ia acasă micuța era cheală! Ce se întâmplase e înfiorător: ,,I-au spus copilei că dacă îi taie părul va…” Ce s-a întâmplat la școală

0
805

Denise Robinson, mama fetei, spune că va da școala în judecată după ce părul lung al fiicei ei a fost complet ras de către angajații școlii.

,,Sunt foarte supărată. Și nu o să îmi treacă prea curând pentru că simt că copilul meu a fost abuzat”, a precizat femeia pentru un post de televiziune.

Denise spune că și-a lăsat fata de 7 ani la un fel de afterschool, dar când s-a întors pentru a o lua acasă, cea mică nu mai avea păr deloc. De necrezut! ,,Mi s-a spus că cineva cu pregătire medicală și-a dat permisiunea de a o tunde”, spune mama, care a mai adăugat că nimeni nu i-a cerut și ei permisiunea.

Angajații au declarat că în instituția lor este foarte importantă curățenia și că de aceea au luat măsuri atât de extreme, însă ceea ce i-au spus fetiței înainte de a o tunde e îngrozitor. Avocatul lui Denise a declarat: ,,Fetița de 7 ani a fost informată că dacă își rade părul acum, îi va crește înapoi drept, dar fata este mulatră iar părul ei este creț”.

Mama fetei mai precizează că părul micuței fusese piptănat și spălat, că nu avea păduchi, și că era frumos aranjat în două codițe, astfel încât nu exista niciun risc ca părul ei să nu fie igienic în vreun fel!

Sperăm ca în acest caz vinovații să fie pedepsiți pentru ca niciun alt părinte sau copil să nu mai treacă prin așa ceva. Tu cum te-ai simți dacă cineva de la școala copilului tău l-ar rade în cap fără să te anunțe?

hair

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.