Și-a bătut joc de fetița de 11 ani în casa lui, dar judecătorul l-a eliberat imediat. Motivul a băgat frica într-o țară întreagă, părinților le e frică să-și mai lase copiii afară. Ce făcuse bărbatul

0
5414

O adevărată tragedie s-a petrecut în Franța, Paris.

Aici un bărbat în vârstă de 28 de ani și-a bătut joc de o fetiță de numai 11 ani în propria lui casă. Fata s-a speriat atât de tare încât intrat în șoc și a împietrit, nu a mai fost în stare să facă niciun gest, pur și simplu a înghețat în timp ce era supusă actelor care o vor urmări de acum înainte toată viața.

Acum procurorii anunță că bărbatul va fi eliberat deoarece nu există semne că fetița s-ar fi împotrivit, deci a fost de acord cu actele intime care se petreceau în timp ce ea nu mai era în stare să schițeze niciun gest de refuz. Aceștia spun că nu pot acuza un om de viol dacă victima nu prezintă semne fizice și dacă aceasta nu a protestat nici măcar verbal.

Drept urmare, vinovatul a scăpat de acuzația de viol, fiind acuzat doar de abuz asupra unui minor. Familia micuței insistă în continuare că fiica lor era paralizată de frică și numai din acest motiv nu a reacționat: „A crezut că e prea târziu, că nu are dreptul să protesteze. Că nu va conta… A rămas fără emoții sau reacții, ca pe pilot automat”.

Cazul a stârnit furia întregii Franțe, experții susțin că dacă o victimă nu reacționează în niciun fel în fața unui pericol, nu înseamnă că își dă consimțământul și este, drept urmare, de acord să i se întâmple…

Sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.