Şi-au desenat singuri casa. Imagini în premieră cu super-proprietatea de la Corbeanca. Aşa arată palatul Gabrielei Cristea şi al lui Tavi Clonda! Vedeta Kanal D & soţul au la dispoziţie un studio, o sală de repetiţii, o sală de sport, un loc spa şi…

0
3350

Vă prezentam imagini exclusive cu super-proprietatea de la Corbeanca a Gabrielei Cristea şi a soţului ei, Tavi Clonda. Cuplul s-a mutat în vila de la Corbeanca înainte de a se naşte fiica lor, Bella Victoria Margot.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au cumpărat terenul de la Corbeanca în urmă cu trei ani, dar s-au mutat în vila pe care au construit-o abia în urmă cu câteva luni, înainte de a se naşte fiica lor. Casa nu este încă finalizată, însă Gabi Cristea şi familia ei locuiesc deja acolo.

Vila, pe care Gabi Cristea şi Tavi Clonda au desenat-o, este foarte spaţioasă: are cinci camere, un studio, o sală de repetiţii, o sală de sport, un loc spa, o sală de biliard, o masă de ping-pong şi o terasă mare, unde prezentatoarea TV şi soţul ei îşi beau cafeaua atunci când este frumos afară. Gabi Cristea şi Tavi Clonda i-au pregătit dormitorul Victoriei înainte ca aceasta să se nască, vopsind ei înşişi camera în roz şi pictând steluţe şi o lună. Gabi Cristea şi Tavi Clonda îşi mai doresc un copil, aşa că au rezervat o cameră şi pentru un al doilea bebeluş.

Dacă de pasiunea şi îndeletnicirea lui Tavi Clonda, muzica, au avut grijă să se ocupe, Gabi Cristea şi-a amenajat o cameră în podul casei pentru pasiunea ei, croitoria. Tavi Clonda chiar a fotografiat-o, recent, pe soţia lui la masa de cusut şi a publicat fotografia respectivă pe Instagram.

Au devenit părinţi la finalul lui octombrie

Gabi Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţii unei fetiţe, Bella Victoria Margot, pe 23 septembrie. “Astăzi am trăit cel mai important moment din viaţa noastră. Victoria a venit să ne umple sufletele cu dragoste (…) Soţul meu este eroul meu şi sunt fericită că e tatăl fiicei noastre, a scris Gabriela Cristea pe Facebook după ce a născut-o pe Bella Victoria.

Tavi Clonda a explicat, ulterior, care a fost motivaţia alegerii celui de-al doilea nume al fetiţei, Victoria. “La victorie ne-am gândit. Cum să spun eu, nu că ne-am chinuit, dar am tot luptat şi a venit şi Victoria. Şi chiar aici în Piaţa Victoriei, mi se pare fascinant”, a declarat Tavi Clonda la TV.

Gabriela Cristea a urmat mai multe tratamente de fertilizare pentru a deveni mamă, cheltuind, de-a lungul timpului, mii de euro pentru a rămâne însărcinată.

 

http://i0.1616.ro/media/441/2681/35460/17319875/1/casa-corbeanca-5.jpg?width=1034

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.