Serghei Mizil, gasit “mort” in Dunare! Povestea din spatele imaginilor care au socat Romania!

0
4001

Mizil este protagonistul productiei “Marilena”, unde joaca, alaturi de nume mari precum Cecilia Barbora sau Cornel Palade, rolul unui om de afaceri controversat.

In pelicula care a si rulat pe marile ecrane, in urma cu cativa ani, fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu-Mizil este asasinat intr-un mod terifiant, iar trupul ii este aruncat in Dunare, spre disperarea familiei care l-a gasit intr-o stare jalnica.

Serghei Mizil, gasit "mort" in Dunare! Povestea din spatele imaginilor care au socat Romania! "Si eu am crezut ca sunt un cadavru"

Rolul l-a prins de minune pe Serghei care, in ciuda faptului ca nu are studii de specialitate, a fost extrem de apreciat de producatori si de public si a primit numeroase oferte de a mai juca si in alte productii.

Serghei Mizil, gasit "mort" in Dunare! Povestea din spatele imaginilor care au socat Romania! "Si eu am crezut ca sunt un cadavru"

Povestea din spatele imaginilor care au socat o tara intreaga ne-a spus-o chiar el.

Cand au aparut pozele in presa au fost unii care nu au citit articolele…Au vazut doar imaginile si au sunat-o pe Cora s-o intrebe daca am murit. Adevarul e ca machiajul a fost genial, pana si eu am crezut ca sunt un cadavru. Ala a fost un rol pe gustul meu. Multi mi-au zis ca de fapt nu am jucat, ca ala sunt eu“, a declarat simpaticul afacerist.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.