SEPSI – CFR CLUJ // CFR Cluj, prinsă cu minciuna! George Țucudean confirmă intervenția la inimă: „Asta mi-au spus doctorii”

0
216

George Țucudean, atacantul celor de la CFR Cluj, a confirmat că a suferit o intervenție minim invazivă la inimă. Cu o lună înainte, CFR Cluj emitea un comunicat în care nega vehement că vârful de 27 de ani ar avea probleme.

  • Sepsi – CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look

George Țucudean a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre intreveniția suferită la inimă, la Viena.

„Am văzut că s-a scris că am avut probleme cu inima. Este adevărat, dar nu au fost probleme grave. Ce am avut eu, au 80% din oameni. Am jucat cam 4 luni cu extrasistole. Nu era periculos, toată lumea m-a asigurat că nu pot să păţesc nimic. 

Profitând de această pauză, am mers să fac un consult la Viena mai amănunţit. Cei de acolo mi-au spus că sunt foarte mulţi jucători care au aşa ceva și că poate să apară la oricine, oricând. Au apărut, dar nu se ştie cauza, poate pe fond de stres, o răceală, o infecţie. Cei de acolo mi-au spus că, fiind sportiv de performanţă, ar trebui să fac o ablaţie care mă va scoate din circuit cam o săptămână.

Erau doar bătăi în plus ale inimii, care nu măreau pulsul, nu provocau palpitaţii sau alte lucruri. Am jucat 4 luni așa. Dacă erau periculoase, la câţi doctori am fost, mă oprea unul. Dacă eram om normal, mă trimiteau acasă şi îmi spuneau să stau liniştit. Fiind sportiv de performanţă, mi-au zis că merită să fac pentru că pot înnebuni. E clar că în cap îţi trec foarte multe gânduri”, a declarat George Țucudean la conferința de presă, potrivit TV Telekom Sport.

CE SPUNEA CFR CLUJ

Pe 18 martie, după ce a apărut informația că Țucudean ar avea probleme la inimă, CFR Cluj emitea un comunicat de presă pe contul de Facebook în care susținea că atacantul are doar o accidentare musculară.

„Au apărut în ultimul timp o mulțime de știri false cu privire la accidentările suferite de fotbaliștii echipei CFR 1907 Cluj. Suntem stupefiați de faptul că în media au apărut zvonuri cu privire la faptul că George Țucudean ar avea o afecțiune cardiacă. Total fals. Așa cum v-am informat și sâmbătă prin vocea directorului sportiv Daniel Stanciu, atacantul echipei noastre a suferit o leziune fibrilară a mușchiuluiischiogambier drept, estimând o recuperare cuprinsă între 3-5 săptămâni. Această accidentare a survenit în timpul partidei dintre CFR 1907 Cluj și Sepsi OSK, fiind motivul pentru care George a fost schimbat în minutul 68”comunicat CFR Cluj, 18 martie

În aceeași zi, Marian Băgăcean, președintele Consilului de Administrație de la CFR Cluj, a negat faptul că Țucudean se va opera: „Nu e nimic adevărat. E fals”.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.