Se întâmplă în România… Tragedia momentului. Update

0
2201

Un bărbat a fost împușcat mortal, vineri, în timpul unei partide de vânătoare desfășurate într-o zonă de munte a județului Vrancea. Din primele informații, se pare că este vorba despre un bărbat din București.

UPDATE: Conform ultimelor informații oferite de către autorități, bucureşteanul în vârstă de 55 de ani a murit.

Știrea inițială

Anchetatorii și medicii au ajuns cu greu la fața locului, din cauza terenului accidentat.

Surse din cadrul Poliției Vrancea au declarat că persoana care a sunat la numărul unic de urgență 112 a spus că bărbatul a fost împușcat din greșeală și că a murit pe loc.

Incidentul s-a petrecut în zona Vidra și se pare că victima a fost împușcată de altă persoană care participa la partida de vânătoare din Munții Vrancei.

Zona este greu accesibilă, cu teren accidentat și fără dumuri, iar echipele de intervenție și de anchetatori au ajuns cu dificultate la fața locului. În plus, în zonă semnalul de telefonie mobilă este slab, ceea ce îngreunează comunicarea.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, victima ar fi un bucureştean, care ar fi fost împuşcat accidental chiar de partenerul său de vânătoare, un localnic din comuna Vidra. Accidentul s-a petrecut pe fondul 25 de vânătoare Măgura.

Papa Paul Ioan al 2 lea

Ali Agca a tras două focuri de armă în Papa Ioan Paul al doilea pe 13 mai 1981, în Piaţa Sfântul Petru. Şeful bisericii catolice a fost atunci grav rănit. Papa l-a vizitat apoi în închisoare pe atacatorul său, condamnat la închisoare pe viaţă. Totuşi, turcul a fost eliberat după 20 de ani de detenţie şi expulzat în ţara sa natală, unde a mai executat zece ani de închisoare.  

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.