Schimbări majore în traficul din București – 62 de străzi vor deveni cu sens unic

0
258

Primăria Sectorului 6 a demarat oficial un proiect de fluidizare a traficului și de creare a noi locuri de parcare. Astfel, 62 de străzi din cartierul Drumul Taberei vor deveni cu sens unic, iar limita de viteză va fi redusă pe anumite segmente de drum.

Primăria Sectorului 6 anunță, printr-un comunicat de presă, un nou program de sistematizare a circulației în cartierul Drumul Taberei din București. Lucrările au început luni, 18 martie, și se estimează că vor dura mai puțin de două luni.

“Sistematizarea circulației în Sectorul 6 este una dintre preocupările constante ale echipei mele administrative și mă bucur să văd că s-au găsit soluții de fluidizare a traficului, având în vedere faptul că zona este una dintre cele mai aglomerate din București”, susține Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6. “Chiar dacă lucrările de la metrou au îngreunat mulți ani circulația, prin introducerea noilor sensuri unice nervii și răbdarea șoferilor vor avea mai puțin de suferit“.

Sens unic, instituit pe 62 de străzi

Primăria Sectorului 6 anunță că, în maximum două luni, se vor introduce sensuri unice pe 62 de străzi secundare, în perimetrul delimitat de Bd. Timişoara – Drumul Sării – Bd. Ghencea – str. Braşov. Potrivit site-ului Primăriei Sectorului 6, lista completă a drumurilor incluse în noul program de sistematizare a circulației este următoarea:

  • Aleea Dumbrãvița dinspre Aleea din partea vestică a blocului P13 (Al. Dumbrăvița nr. 43) înspre Aleea din partea sudică a blocurilor P13, P14 și P15 (Al. Dumbrăvița nr. 43, 41, 39)
  • Aleea din partea sudică a blocurilor P13, P14 și P15 (Al. Dumbrăvița nr. 43, 41, 39) dinspre Aleea Dumbrăvița înspre Aleea din partea vestică a blocului P13 (Al. Dumbrăvița nr. 43)
  • Aleea din partea vestică a blocului P13 (Al. Dumbrăvița nr. 43) dinspre Aleea din partea sudică a blocurilor P13, P14 și P15 (Al. Dumbrăvița nr. 43, 41 și 39) spre Al. Dumbrăvița
  • Aleea din partea estică a blocului P13 (Al. Dumbrăvița nr. 43) dinspre Al. Dumbrăvița înspre Aleea din partea sudică a blocului P13, P14 și P15 (Al. Dumbrăvița nr. 43, 41, 39)
  • Aleea din partea estică a blocului P14 (Al. Dumbrăvița nr. 41) dinspre Aleea din partea sudică a blocurilor P13, P14 și P15 (Al. Dumbrăvița nr. 43, 41, 39) înspre Al. Dumbrăvița
  • Aleea din partea estică a blocului P16 (Al. Florilor nr. 4) dinspre Al. Florilor înspre Aleea din partea nordică a blocului OD7 (Str. Brasov nr.19 )
  • Aleea din partea vestică a blocului P17 (Al. Florilor nr. 2) dinspre Aleea din partea nordică a blocului OD7 (Str. Brașov nr. 19) înspre Al. Florilor
  • Aleea din partea estică a blocului P18 (Str. Brașov nr. 7) dinspre Al. Florilor înspre Aleea din partea nordică a blocului OD7 (Str. Brașov nr. 19)
  • Sensuri unice în sensul invers acelor de ceasornic pe aleile din jurul parcării din partea sudică a blocului M3 (Al. Pravăț nr. 1)

continuarea aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.