Salman Khan, condamnat pentru braconaj. Câți ani de închisoare riscă cel mai cunoscut actor de la Bollywood

0
923

Actorul indian Salman Khan a fost găsit vinovat de judecători pentru braconaj și condamnat la cinci ani de închisoare, după ce actorul a vânat și ucis două specii rare de antilopă, în 1998, relatează BBC News. Decizia instanței nu este însă definitivă, dar cel mai probabil actorul va trebui să petreacă cel puțin câteva zile în spatele gratiilor, înainte de a face apel.

Salman Khan a ucis două antilope cervicapra, o specie protejată prin lege, în regiunea Rajasthan, din vestul Indiei, în timpul filmărilor pentru o peliculă. Alți patru actori care au apărut în film alături de Khan au fost acuzați de braconaj, dar au fost achitați de instanța din Jodhpur.

Salman Khan riscă acum între unul și șase ani de închisoare, însă cum decizia instanței nu este definitivă, el poate face apel.

Acesta nu este primul caz în care Salman Khan este acuzat că a încălcat legea. În decembrie 2015, actorul a fost achitat în cazul unui bărbat fără adăpost care a fost lovit cu mașina de un șofer care s-a făcut apoi nevăzut de la locul faptei.

Salman Khan a mai fost acuzat de braconaj de trei ori, însă a fost achitat în toate aceste cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.