Răsturnare de situaţie în cazul sinuciderii soţilor Maleon! Ce au descoperit procurorii pe camerele de supraveghere

0
841

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi continuă ancheta în cazul morţii fostului şef al Bibliotecii Central Universitare şi a soţiei sale. Mai mulţi martori urmează a fi audiaţi în perioada următoare. Anchetatorii au ca primă variantă de lucru dubla sinucidere în cazul soţilor Maleon. Cu toate acestea, investigaţia continuă până când vor fi adunate probe care să demonstreze fără dubiu că asta s-a şi întâmplat.

În prezent, din probele adunate doar un lucru este cert: că soţul s-a sinucis, urmând ca verificările să se concentreze pe ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu femeia. Deşi mai puţin probabil, la acest moment varianta unei presupuse crime nu a fost exclusă în totalitate de anchetatori, potrivit adevarul.ro. Oamenii legii au vizionat şi imaginile de pe camerele de supraveghere din apropierea imobilului soţilor Maleon, reieşind că nicio persoană stăină nu a intrat în casa celor înainte ca cei doi să fie găsiţi morţi. Potrivit sursei citate, poliţiştii sunt siguri doar de sinuciderea profesorului Bogdan Petru Maleon.

„Ancheta este în desfăşurare, orice mijloc de probă va fi administrat“, a precizat procurorul Alexandru Pecincu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.
În următoarele zile vor fi audiate rudele şi prietenii soţilor Maleon, procurorii încercând să obţină un tablou cât mai exact al vieţii de familie a celor doi soţi, pentru a afla dacă sunt detalii care pot ajuta în anchetă. Urmează, de asemenea, să fie analizate informaţiile ridicate din mediile informatice ale soţilor. Parchetul a lansat ca primă ipoteză de lucru dubla sinucidere a doua zi după ce cei doi soţi au fost găsiţi, invocând rezultatele necropsiei. Aceleaşi rezultate au relevat că cei doi soţi consumaseră alcool înainte de a deceda.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.