Raluca si Ana Baniciu sunt surori?

0
448

Raluka și Ana Baniciu, pe care telespectatorii Antenei 1 le vor vedea în postura de concurente la Te cunosc de undeva!’, sunt foarte bune prietene în viața de toate zilele. Cele două cântărețe s-au împrietenit pe parcursul Asia Express’, emisiune pe care, de altfel, au și câștigat-o.

Acum ieșim împreună la cafea, la film, la o plimbare sau la masă’, spune Raluka.

Decizia să participe la Te cunosc de undeva!’, unde vor cânta în duet, au luat-o tot împreună. La ruletă le-ar plăcea să le pice trupe românești din trecut, precum Blondy. Sau… Mircea Baniciu. Ar fi haios să-l imit pe tata. E singurul personaj pe care știu de unde să-l apuc. Cu restul, mai vedem’, spune Ana, fiica celebrului interpret și compozitor Mircea Baniciu.

Amândouă sunt nerăbdătoare să intre în pielea primelor personaje și promit să se distreze foarte tare. „Avem o gașcă mișto, colegii sunt foarte haioși și sunt sigură că vom râde foarte mult la filmări’, spune Ana. Cu siguranță o să ne distrăm foarte tare’, adaugă Raluka.

Ce fac Raluka și Ana cu banii pe care i-au câștigat la ‘Asia Express’

A fost o mare surpriză pentru telespectatori când au văzut că cele două fete au câștigat emisiunea care a strâns sute de mii de români în fața televizorului. După ce au câștigat, mulți s-au întrebat ce fac Raluka și Ana cu banii pe care i-au câștigat la ‘Asia Express’. Fetele au fost invitate la Interviurile VIVA!, unde au dezvăluit detalii interesante din timpul competiției.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.