Profetiile din biblie se impinesc rand pe rand. A început războiul dintre Israel și Iran! Cele două deținătoare de arme nucleare s-au confruntat în Siria!

0
774

Război în toată regula, noaptea trecută, între Israel și Iran, pe teritoriul Siriei! Israelul a anunțat joi că a lovit zeci de ținte militare iraniene din Siria, drept răspuns la tirul de rachete lansat de forțele Teheranului asupra pozițiilor israeliene de pe Înălțimile Golan.

Este pentru prima dată când Israelul acuză în mod direct Iranul că a atacat Înălțimile Golan. Concret, armata israeliană a specificat tirul de rachete a fost coordonat de generalul Qassem Soleimani, notează Haaretz. În același timp, răspunsul Israelului a fost cel mai amplu atac militar din 1974 și până acum, dar Israelul asigură că nu își dorește un război extins cu Iranul, însă tensiunile au escaladat și ar putea aduce un conflict de durată.

A început războiul dintre Israel și Iran pe teritoriul Siriei

Atacul israelian a făcut ravagii, cel puțin potrivit oficialilor de la Tel Aviv. Aproape toate pozițiile iraniene din Siria au fost atacate, inclusiv poziții ale grupării libaneze aliate, Hezbollah. Agenția siriană Sana a susținut că mai multe rachete israeliene ar fi fost interceptate, dar a admis că un depozit de armament și o instalație radar au fost lovite.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.