Problemele de sănătate l-au doborât pe Mihai Constatinescu!

0
437

Mihai Constantinescu trece prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate. Deși prezența lui era foarte așteptată la câteva concerte, dintre care unele caritabile, acesta a fost nevoit să anunțe că nu mai poate veni pentru că nu mai are voie să facă efort. Problemele respiratorii și cele cardiace îi pun în dificultate activitatea artistică.

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este fragilă. Acesta și-a anulat câteva concerte. În urmă cu doar două săptămâni, artistul a ajuns la Spitalul Municipal din Capitală cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă, dar nu a luat în serios problemele pe care le are și nici recomandările medicilor.

Interpretul nepieritoarelor melodii „Sus, în deal”, „Iubiți și câinii vagabonzi” ori „Un zâmbet, o floare” e în continuare într-o situație delicată. Acesta are probleme cardiace, iar acum este într-o pauză de efortt. Mihai Constantinescu a lipsit joi de la un spectacol caritabil care a avut loc la Sala Radio, unde trebuia să urce pe scenă pentru un coleg de breaslă a cărui casă a ars complet într-un incendiu, și nu va cânta nici în weekend, la petrecerea privată unde promisese că va întreține atmosfera.

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.