“Prințul Harry și Meghan Markle divorțează” Dezvăluire bombă după doar 4 luni de căsătorie

0
1589

Simone Simmons, clarvăzătoarea prințesei Diana, aruncă în mediul online o adevărată bombă: Prințul Harry și Meghan Markle se vor despărți în maximum trei ani.  Acum se iubesc şi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată,  numai că, în maximum trei ani, spune ea, căsnicia lor se va destrăma. Nici măcar cei doi copii pe care Meghan Markle îi va dărui prințului Harry nu îi vor putea ţine uniţi.

Motivul ar fi familia disfuncţională din care provine Meghan. Prezicerea vine din partea lui Simone Simmons, cunoscută drept clarvăzătoarea prințesei Diana.

În vârstă de 58 de ani, femeia era confidenta prințesei Diana. Ea a jucat un rol important în deciziile pe care „prințesa inimilor” le lua, scrie Daily Star.  Clarvăzătoarea, care a scris și o carte biografică despre prințesa Diana, crede că Meghan Markle este deja însărcinată cu primul copil al prințului Harry.

 

Rita Rogers, o altă clarvăzătoare, a prezis moartea prințesei Diana

Pe 13 august 1997, cea supranumită Prinţesa Inimilor se pare că s-a dus la o faimoasă clarvăzătoare. Era nerăbdătoare să afle ce îi rezervă viitorul.  Clarvăzătoarea era recomandată de ducesa de York, fosta soţie a prinţului Andrew, a cărei fire fără prejudecăţi era comparată adesea cu a Dianei.

Diana a plecat de la Londra la Chesterfield, împreună cu iubitul ei, Dodi Al Fayed, cu un elicopter al magazinului „Harrods” – aflat în proprietatea tatălui lui Al Fayed. Au petrecut o oră şi 40 de minute la prezicătoarea Rita Rogers. Cineva avea să declare că cei doi au ieşit palizi de la întrevederea cu clarvăzătoarea…

mai multe aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.