Preşedintele Klaus Iohannis, cadoul inedit pentru Papa Francisc! Despre ce este vorba

0
72

De la aterizarea pe meleagurile româneşti, Papa Francisc a fost primit cu multă dragoste şi nerăbdare, atât de credincioşi, cât şi de şeful de stat şi soţia lui. După ce a fost întâmpinat cu mare bucurie în suflete de oamenii care îl aşteptau pe Aeroportul Otopeni, următoarea destinaţie a Suveranului Pontif a fost Palatul Cotroceni, acolo unde Klaus Iohannis şi Prima Doamnă îl aşteptau.

Şeful de stat i-a făcut un cadou inedit Suveranului Pontif. Pentru că este cunoscut faptul că Papa este microbist, Klaus Iohannis i-a oferit Papei Francisc un triocu şi o minge semnate de marele fotbalist, Gică Hagi.

Pe lângă acest dar inedit, Sanctitatea Sa a primit şi pagaia lui Ivan Patzaichin, produse tradiţionale româneşti, dar şi vinuri specifice din cele mai renumite zone ale ţării.

Ce cadouri a primit de la premierul României

La întâlnirea cu Suveranul Pontif, premierul României i-a făcut cadou un ceas făcut de un român, realizat special pentru această ocazie de Augustin Matei, potrivit Digi 24. Un alt cadou cu care l-a întâmpinat pe Papa Francisc a fost şi o rocă din Argentina, locul originar al Sanctităţii Sale, o rocă vulcanică din Etna, dar şi o fărâmiţă din pământul românesc.

sursa aici


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.