Povestea tânărului fără o mână care a devenit reporter. Medicul i-a tăiat mâna și l-a aruncat la morga spitalului Citeşte întreaga ştire: Povestea tânărului fără o mână care a devenit reporter. Medicul i-a tăiat mâna și l-a aruncat la morga spitalului

0
306

Un tânăr fără o mână a devenit un model de urmat pentru întreaga lume. Deși a rămas fără mâna stângă la naștere, el nu se consideră o persoană cu handicap și a devenit unul dintre reporterii Observatorului de la Antena 1.
Cristi Georgescu va împlini 31 de ani pe 25 decembrie. Însă viața sa nu a fost una ușoară și asta din cauza unui medic care, la naștere, i-a retezat o mână. Invitat la Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, Cristi a povestit ce s-a întâmplat la nașterea lui. Mâna i-a fost retezată la naștere Cristi s-a născut în 1987, la Maternitatea Ploiești. În acea zi, un doctor a decis că mama sa, deși a avut o sarcină fără probleme, trebuie să facă cezariană.
Când doctorul a tăiat burta mamei, a secționat și mâna stângă a bebelușului.
În timp ce mama sa a fost internată la Terapie Intensivă pentru că nu se simțea bine, copilul a fost trimis direct la morga spitalului.
Încercând să ascundă îngrozitoarea faptă, medicii au refuzat să îi dea mamei detalii despre noul născut.
Cristi, găsit la morgă O asistentă a mai dat un ultim tur prin sala de morgă, unde l-a găsit pe Cristi, care se zbătea pe podea. Atunci ea și-a dat seama că bebelușul trăiește. Deși a petrecut trei ore pe podea, el a supraviețuit. Copilul a fost băgat de urgență în sala de operații unde i-a fost cusută rana. Apoi a fost băgat la incubator și a petrecut un an întreg în spital.
continuarea aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.