Povestea fabuloasă a americanului devenit erou după ce a cumpărat toate fursecurile de la două fetițe cercetașe

0
329

Un american a devenit erou după ce a cumpărat toate prăjiturile de la două fetițe cercetașe care așteptau în frig să le vândă. Bărbatul a luat toată marfa, spunând că vrea să le-o ducă angajaților săi. Mama fetițelor i-a făcut o fotografie alături de micuțele cercetașe, iar postarea a devenit imediat virală. Câteva ore mai târziu, bărbatul milos a fost arestat pentru trafic de droguri. Autoritățile americane îl acuză de contrabandă, producere și trafic de droguri în valoare de peste 1 milion de dolari. 

Bărbatul din imagine a cumpărat numeroase cutii de prăjituri de la nişte cercetaşe, acestea aflându-se în faţa unui supermarket. Când a ieşit din magazin, acesta a fost suprins să vadă două fetiţe încercând să vândă prăjituri, îndurând gerul de afară, relatează Buzzfeed.com. Kayla Dillard, mama uneia dintre cercetaşe, a povestit CBS News că nu a aflat numele bărbatului, dar a reuşit să facă o fotografie cu el şi cu fetele. „Acel bărbat a fost foarte bun, sincer şi umil. Părea că iubeşte copii’, a spus femeia. 

Postarea sa pe Facebook a fost distribuită de mii de ori, multe agenţii de presă preluând ştirea. Bărbatul a fost identificat de jurnaliști ca fiind Detric McGowan, dar mai apoi reporterii au aflat că acesta tocmai fusese arestat de Agenţia Federală de Combatere a Drogurilor, potrivit Mediafax. Bărbatul a pledat nevinovat pentru opt capete de acuzare. McGowan este acuzat de trafic de heroină, contrabandă în valoare de 1 milion de dolari şi închirierea unei clădiri pentru a produce şi depozita droguri, conform documentelor. Pe lângă arestarea sa, Agenţia i-a confiscat locuinţa. În timp ce cumpăra prăjiturelele de la cercetaşe, omul a spus că deţinea diverse afaceri şi avea de gând să aducă fursercurile la locurile de muncă. 

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.