Poveste SUPER HAIOASĂ! Uite de ce acest CĂȚEL pleca zilnic de acasă

0
224

Poveste super haioasă! Acest cățel drăgălaș a intrat într-o zi într-o curte și, după ce stăpâna casei îl mângâia pe cap, intra după ea în casă și se așeza într-un colț să doarmă. A doua zi, sa întors și a continuat această rutină timp de câteva săptămâni, potrivit sosharethis.com.

Câinele era foarte îngrijit și la gât avea o zgardă, iar femeia nu înțelegea de ce câinele vine să doarmă la ea și apoi pleacă.

După multe săptămâni în care patrupedul făcea același lucru curios, femeia a hotărât să scrie un mesaj, l-a agățat de cureaua câinelui ca să vadă ce se întâmplă.

“Vreau să știu cine este proprietarul acestui minunat câine”, a scris ea, “și vă întreb dacă știți că în fiecare după-amiază câinele vine la mine acasă pentru a trage un pui de somn.”

A doua zi, când vietatea a venit iar să doarmă, avea răspunsul la mesajul ei atașat de cureaua câinelui și deodată totul avea sens:

”Locuiește într-o casă cu șase copii mici, de doi și trei ani. El încearcă să prindă un somn bun de după-amiază. Pot să vin și eu cu el mâine?”

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.