Poliția, intervenție de urgență la Oana Zăvoranu! Ce se întâmplă

0
642

După ce Oana Zăvoranu a decis să împarcă zeci, sute de ținute de care nu mai are nevoie, în dreptul apartamentului pe care l-a închiriat a fost nevoie de intervenția Poliției.

Oana Zăvoranu a anunțat din timp faptul că va face un eveniment caritabil în centrul Capitalei. Astăzi, sute de oameni s-au îmbulzit pentru a lua haine, accesorii, genți și alte articole, pe gratis! Alex Ashraf este intrigat de gălăgia pe care o fac persoanele prezente la aceste donații, dar și de îmbulzeala care s-a format. Evident, din cauza mulțimii strânse, Poliția s-a sesizat și, în urmă cu câteva minute, și-au făcut apariția câțiva polițiști, deciși să încerce să facă ordine în mulțimea adunată în dreptul apartamentului Oanei Zăvoranu.
Oana Zăvoranu are de dat gratuit 1.500 de piese vestimentare în valoare de 200.000 de euro. Toate hainele sunt de calitate, iar Oana Zăvoranu spune că vrea să facă o faptă bună. ”Singura condiţie este că vrem să facem din carton silueta mea şi la intrare doamnele şi domnişoarele vor trebui să treacă prin acel carton. Vreau să fie toată lumea mulţumită. Eu port small şi extra small, puţine haine sunt mărimea M, iar la încălţăminte port 37 jumătate, 38″, a spus Oana Zăvoranu.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.