Pitbull, gest impresionant pentru bolnavii de cancer care nu pot face chimioterapie în Puerto Rico

0
352

Rapperul american, cunoscut sub numele de Pitbull, trimite avionul său privat spre Puerto Rico, astfel încât pacienții cu cancer să poată beneficia de sesiunile de chimioterapie în Statele Unite.

Congresmanul din Puerto Rico, Jenniffer González, i-a mulțumit, marți, cântărețului, al cărui nume real este Armando Christian Perez, pentru fapta sa bună de pe Twitter. „Îți mulțumim @pitbull pentru că ți-ai împrumutat avionul privat pentru a muta pacienții cu cancer din PR în SUA, astfel încât ei să poată face chimioterapie”, a spus ea.

Pitbull a răspuns că efortul său de a ajuta pacienții cu cancer din Puerto Rico a fost cel mai mic lucru pe care l-a putut face. „Mulțumesc lui Dumnezeu că am fost binecuvântat să ajut. Mi-am făcut doar datoria”, a declarat artistul.

Uraganul Maria a devastat Puerto Rico, lăsând întreaga insulă fără curent electric. Pe lângă Pitbull și Jennifer Lopez, născută din părinți portoricani, s-a oferit să ajute sinistrații din Puerto Rico. Ea a donat un milion de dolari pentru aceștia.

Rapperul de origine cubaneză este recunoscut pentru actele sale de caritate, fiind implicat în special în educație. De altfel, în 2013, Pitbull a deschis p școală publică în locuința sa din Miami. El speră să deschidă o a doua școală în Baltimore până în septembrie 2018.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.