Pe Connect-R îl știe toată țara, dar mulți s-au întrebat cum arată părinții artistului! Iată cum arată mama cântărețului și ce carismatic e tatăl lui

0
1326

Connect-R, pe numele său real Relu Mihalache, este cunoscut de o țară întreagă, dar puțini știu cum arată cei care i-au dat viață artistului. Așa că acesta și-a luat părinții de mână și a mers cu ei într-o emisiune TV, unde a povestit năzdrăvăniile pe care le făcea în copilărie.

Connect-R este tată și are o soție superbă, dar de puține ori a fost văzut în compania părinților. Recent, acesta i-a convins să îl însoțească în platoul unei emisiuni de televiziune, unde s-au amuzat foarte tare pe seama unei întâmplări din copilărie, în urma căreia Relu a ieșit cam șifonat.

Cum era de așteptat, Relu nu a fost cel mai cuminte copil, mama lui mărturisind detalii despre năzdrăvăniile lui de când avea 6 ani.

Connect-R nu a fost cel mai cuminte copil, așa că o mama sa a povestit o năzbâtie de-a lui de când avea 6 ani. Doamna Mihalache i-a lăsat lui Relu o bacnotă de 25 de lei să ia 2 pâini pentru că ea trebuia să ajungă la serviciu. Însă Relu, copil darnic, nu a cumpărat franzelă, ci a cumpărat eugenii pentru toți copii din cartier. Când a ajuns acasă și a văzut ce a făcut, mama sa l-a pedepsit o săptămână să nu mai iasă din casă.

Cu ocazia amintirii acestei întâmplări, mama lui Connect-R a ținut să îi amintească acestuia că oricât de mare e el, ea tot îl pedepsește dacă e nevoie.

Acum e totul clar! Connect-R a avut de unde să moștenească carisma. Atât mama, cât și tatăl său sunt oameni doi oameni simpli extrem de veseli și carismatici, încât fiul lor are cu cine semăna.

Sursa: viva.ro sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.