PAPARAZZI / Milionar celebru, filmat într-o ipostază scandaloasă, în plină stradă! A comis-o din nou

0
354

Unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti din România a fost filmat într-o ipostază care i-a scos din minţi pe ei din jur.

Dan Nicorescu a fost surprins, zilele trecute, în timp ce “descăleca” la piaţă, pentru a face câteva cumpărături. Milionarul care are un parc auto impresionant se afla la volanul bolidului pe care abia şi l-a cumpărat cu jumătate de milion de euro şi care a venit la pachet cu cele mai noi aroganţe din 2019. Aşadar, fiindcă milionarul avea treabă la piaţă, a oprit fix în mijlocul drumului, în dreptul pieţei. Pe banda de dreapta, elegant. A deschis portiera, şi-a ajustat ţinuta, şi-a luat gentuţa şi a trântit portiera, plecând agale. Ajuns pe trotuar, milionarul era cât pe ce să se lovească de stâlpul pe care era ditamai indicatorul cu “Staţionarea interzisă”, dar l-a ocolit cu graţie şi şi-a văzut de drum.

Dan Nicorescu este un împătimit al automobilelor de lux. În garajul garajul afaceristului se regăsesc bolizi precum Bentley, Aston Martin sau Lamborghini. Pe lângă acestea, afaceristul mai are în colecţie un Rolls Royce, iar în urmă cu câţiva ani testa, în premieră pentru România, un Bugatti Veyron Grand Sport. Cunoscut pentru averea impresionantă pe care o are, Dan Nicorescu a început să-şi construiască imperiul încă de pe vremea când avea doar 20 de ani. El a făcut comerţ în Turcia şi în Serbia, iar la 28 de ani avea deja primul milion de dolari. Apoi, pas cu pas, conturile acestuia s-au umplut cu sume uriaşe de bani. Gurile rele spun că afaceristul deţine aproape un miliard de dolari!

blob:https://spynews.ro/6bd9da2d-ea5c-4aca-9ec5-b54d21236d6c

sursa aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.